facebook instagram
Rune Hardlei


Økologisk takeaway med gryderetter


Kantina åbnede butik i Tordenskjoldsgade 29 på Trøjborg onsdag d. 28. August.

Maden fremstilles i forretningens køkken i Sydhavnen, hvorfra der også dagligt bages godt surdejsbrød og kager. Der bruges udelukkende gode økologiske råvarer og i butikken kan du få frisksmurte sandwiches og pizzaslices. Af økologiske bær og frugter blendes smoothies og du kan få blandet en dejlig grøn salat fra køledisken. Her finder du også det sæsonbestemte udvalg af langtidssimrede gryderetter og delikatesser.
Der serveres ligeledes en eksklusiv og velbrygget økologisk filterkaffe fra det lokale microristeri CleverCoffee.

Indehaver af butikken Rune Hardlei, er uddannet kok og står selv bag gryderne. Han har mange års erfaring i levering af selskabsmad, og denne service videreføres også fra den nye forretning. Menu’er hertil udarbejdes og skræddersyes helt efter kundernes individuelle ønsker.


Hos Kantina bruges timevis på simring og tilsmagning af smagfulde gryderetter og supper. Så kan du og familien få et nemt, sundt og godt aftensmåltid i hverdagen. Tag gerne gryden med hjemmefra, så afvejes direkte i den, til nem opvarmning hjemme. Tilbehør som salat, godt surdejsbrød og drikke finder du også.

Forretningen har stor fokus på økologi og bæredygtighed og bruger udelukkende bionedbrydelig emballage.

Hos Kantina får du ærlig mad, der er brugt omhu og tid på. Men ikke din tid -du får din mad hurtigt her!